Tablet hulp 50+

 

 

 

 

Trage Computers opschonen

Foto's en bestanden recovery

 Virusverwijdering

 Laptop en desktop reparatie

 Leverancier Hard- en software

 Specialist in ZZP oplossingen

 Tablet hulp 50+

Service aan huis mogelijk*

* Tegen € 20,- toeslag en uitsluitend in Ede

                                                               

 

Binnen 24uur uw PC of Laptop weer klaar voor gebruik? Dat KAN!

 

Tablet hulp 50+

U kent dat wel. Zoon, dochter of kleinkind geeft het advies om een tablet aan te schaffen. Eenmaal thuis denkt u WAT NU?

Software installeren, e-mail instellen of apps downloaden: hoe gaat dat eigenlijk op tablets? Computer Compleet Ede  komt graag bij u langs om dit te laten zien. Wij nemen alles met u door en helpt u bij al uw vragen. Computer Compleet geeft  ook graag handige tips zodat u in de toekomst alles zelf kunt regelen.

Voor een vast bedrag van 35,- helpen wij  u tablets goed te gebruiken door bijvoorbeeld:

  • Internet op uw tablet te installeren

Bent u benieuwd hoe u internet op uw tablet kunt installeren? Computer Compleet neemt de tijd om u dit voor te doen. Hij of zij legt gelijk uit wat u kunt doen als de internetverbinding traag wordt of het helemaal niet meer doet.

  • Apps te downloaden

Tablets werken altijd via apps: programmaatjes die u nodig heeft om bijvoorbeeld spelletjes te spelen, foto’s te bewerken of het weerbericht te checken. Wij laten u zien hoe u deze apps kunt downloaden.

  • E-mail in te stellen

E-mail instellen op tablets werkt bijna hetzelfde als op de computer. Toch zijn er een paar verschillen. Wij weten hier alles van en zorgt ervoor dat alles naar behoren werkt. U kunt gelijk aan de slag met e-mailen.